Elnöki beszöszöntő

Tisztelt Magánszemorvos kollégák!

 

Társaságunk, a Magánszemorvosok Közhasznú Egyesülete 2011 május 6-8 között Siófokon rendezi első kongresszusát.

Egyesületünk egy évvel ezelőtt jött létre, célul azt tűzte ki, hogy markánsan képviselje a magánszemorvosok érdekeit és segítse őket mind a szakmai fejlődésükben, mind pedig a mindennapok nem szemészeti jellegű, de a magánpraxist folytatók számára kikerülhetetlen ügyeinek intézésében (ANTSZ, biztosítási, céges, adózási és jogi ügyek, marketing, viszony a kamarával, a biztosítóval és az egészségpénztárakkal). Kongresszusonkon ezekről a témákról meghívott előadások, referátumok lesznek, az egyes témákhoz meghívott szakemberektől, szakpolitikusoktól a kerekasztal beszélgetések során természetesen kérdezni is lehet majd.

Rendezvényünkkel nem kívánunk versenyre kelni más hazai szemorvosi szervezetek nagy tudományos témáival, a fő hangsúlyt azokra a témákra szeretnénk fektetni, melyekben a magánpraxist folytató szemészorvosok érdeklődése eltér a magánpraxist nem folytató kollégák érdeklődésétől.

A kongresszus időpontjának kiválasztásakor arra törekedtünk, hogy a többi ismert szakmai rendezvénnyel és az állami ünnepekkel az ütközést kerüljük, a helyszín szempontjából a választás azért esett Siófokra, mert jól megközelíthető, a Hotel Azúr közvetlen környezetében számos alternatív szállás és étkezési lehetőség van, alkalmazkodva a résztvevők eltérő igényeihez. A szálloda színvonalas wellness szolgáltatása és a Balaton közelsége lehetőséget ad arra, hogy minél többen családjukkal együtt érkezzenek és a rendezvény ne csak a szakmáról, hanem akár családi kikapcsolódásról is szólhasson.

A rendezvény kredit pontos, egyben az egyesület éves taggyűlését is megtartjuk majd.

 

Várjuk nem csupán jelenlegi egyesületi tagjaink, hanem minden érdeklődő kolléga és vállalkozás jelentkezését. Egyesületünkbe való jelenetezésre lehetőség lesz a helyszínen is, vagy akár elektronikusan, bármikor honlapunkon (www.maszke.hu) keresztül.

 

Dr Seres András

Elnök

Magánszemorvosok Közhasznú Egyesülete

Comments